voor kandidaten

Ben jij op zoek naar dé sales uitdaging?

HET-HOGERE-NIVEAU-2
SalesSells brengt jou naar het hogere niveau

Sales Sells helpt mensen met sales talent en ambitie een échte stap te maken. Door middel van onze exclusieve sales training leiden we kandidaten op in de theoretische en praktische vaardigheden van het sales vak. Hiermee maken we zowel ervaren professionals als jonge sales potentials breder inzetbaar en interessanter voor de arbeidsmarkt. Via SalesSells ontwikkel je niet alleen jezelf, je bent sneller van meerwaarde voor je toekomstig werkgever en kunt een hoger niveau aan.

SalesSells helpt je met het vinden van dé commerciële uitdaging

SalesSells brengt je vrijblijvend in contact met interessante bedrijven, variërend van multinationals tot MKB. Door een persoonlijke benadering is SalesSells in staat om op basis van jouw wensen en profiel de ideale match te vinden. Met behulp van ons netwerk en geavanceerde online software heeft SalesSells toegang tot een breed scala aan vacatures, variërend van starter- tot managementfuncties. Zodoende kan SalesSells elk toptalent van dienst zijn, ervaren en onervaren! Benieuwd naar onze vacatures? Stuur ons via onderstaand formulier vrijblijvend je CV en contactgegevens toe, dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.

WEB_Kand_Helpt-je-met-het-vinden-1
WEB_Kand_Maakt-van-jou-salestijger-3
Ontwikkel je tot een SalesSells professional

Door middel van een op maat gemaakte opleiding word je door ervaren sales trainers klaargestoomd voor je toekomstige commerciële uitdaging. De trainingen focussen op alle facetten van sales, waardoor je de kennis, vaardigheden en attitude ontwikkelt die nodig zijn om te slagen. Daarbij ligt het accent op zaken die voor je nieuwe functie essentieel zijn. Dit laatste wordt met  je nieuwe  werkgever vooraf vastgesteld. Als door SalesSells bemiddelde professional ga je daardoor vanaf de start scoren en onmiddellijk van grote waarde zijn.

Ben jij toe aan een echte uitdaging?

SalesSells zoekt commercieel talent, ongeacht werkervaring. We bieden trajecten voor mensen die jaren in sales gewerkt hebben, maar ook schoolverlaters zijn bij ons aan het juiste adres. Om in aanmerking te komen voor het vrijblijvende bemiddelings- en bijbehorend gratis trainingstraject moet je ten minste beschikken over een (bijna) afgerond HBO/WO diploma dan wel bewezen commercieel succesvol zijn en ons van je talent, passie en ambitie weten te overtuigen.

WEB_Kand_BenjijToeAanEenEchte
hoe-gaat-in-zn-werk
Hoe gaat dit in z’n werk?

Voordat SalesSells voor jou aan de slag kan gaan, dien je eerst onderstaand contactformulier in te vullen. Nadat wij jouw contactgegevens en C.V. hebben ontvangen, sturen wij ons online vragenformulier toe. Deze korte vragenlijst heeft betrekking op jouw persoonlijkheid, ambitie en interesses. Aan de hand van het C.V. en de vragenlijst worden de door SalesSells potentieel geschikt geachte talenten uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kun je laten zien wie je bent en ons overtuigen van jouw talent. Tevens zal dit gesprek gebruikt worden om een profiel aan te maken, zodat we op basis van jouw persoonlijkheid, interesses en wensen op zoek kunnen gaan naar de ideale match!

Waarom bedrijven kiezen voor een professional van SalesSells

Een professionele en persoonlijke sales opleiding is een serieuze investering. Dat is dé reden waarom veel bedrijven ervan afzien. SalesSells doet deze investering wél. Waar andere werving- en selectiebureaus stoppen gaan wij verder. Door jou de springplank naar een maximale ontwikkeling te bieden, ontwikkel je niet alleen jezelf, je bent sneller van meerwaarde voor je toekomstig werkgever en kunt een hoger niveau aan. Hiermee creëert SalesSells een ongeëvenaarde win-win situatie voor jou en je nieuwe bedrijf. Benieuwd wat SalesSells voor jou kan betekenen? Stuur ons via onderstaand formulier vrijblijvend je contactgegevens en CV toe, dan nemen wij snel contact met je op.

WEB_Kand_Brengt-jou-naar-het-2
WEB_Kand_HoeGaatDitInZ'nWerk
Waar en wanneer

De op maat gemaakte trainingen worden op basis van behoefte ingepland op locaties verspreid over Nederland en België. Bij noodzaak kunnen trainingen op zaterdagen plaatsvinden.

Neem contact met ons op

* Verplicht invullen

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoon *

Straat + Huisnummer

Postcode

Woonplaats

 Ik zoek een commerciële uitdaging

 Ik wil iets anders weten, neem contact met mij op

Upload hier je CV

Een CV wordt enkel gebruikt ter informatie en pas na screening, intakegesprek en goedkeuring in onze database opgenomen.

Vragen, opmerkingen of het delen van je motivatie, doe het hier

 Ik ontvang graag updates van SalesSells