voor bedrijven

Bent u op zoek naar dé sales professional?

OPGELEIDE-SALES-PROFESSIONALS-1
SalesSells levert opgeleide sales professionals

Sales professionals van SaleSells dragen direct bij aan het rendement van uw organisatie. Vanuit een theoretische en praktische sales opleiding worden zij klaargestoomd om in alle facetten van het sales vak bovengemiddelde resultaten te behalen. Een professional van SalesSells bespaart niet alleen inwerktijd en opleidingskosten, maar rendeert sneller en zal ook op de lange termijn meer waarde bieden.

Selectie, opleiding en bemiddeling

Om een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand te garanderen, hanteert SalesSells een zorgvuldig selectieproces. Alleen de beste kandidaten komen in aanmerking voor het bemiddelings- en opleidingstraject van SalesSells. Op basis van wensen en profielen van zowel kandidaten als bedrijven gaat SalesSells op zoek naar perfecte matches. Na een positieve bemiddeling wordt de kandidaat, alvorens aan de slag te gaan, opgeleid in alle facetten van het sales vak. Daarbij komt het accent te liggen op vaardigheden die voor uw bedrijf en de desbetreffende vacature belangrijk zijn. Benieuwd wat SalesSells voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op, dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.

WEB_Bedr_SelecteertLeidtOpEnBemiddelt-2
WEB_Bedr_WerktMetGerenommeerdeEnGecertificeerde-2
Persoonlijk trainingstraject

In onze SalesSells Acadamy wordt aan geselecteerde kandidaten een persoonlijk trainingstraject geboden. De basis wordt gelegd vanuit de theorie, welke in praktijk wordt gebracht door middel van simulaties. Van cold-calling tot deal-making, van funnel- tot relatiemanagement, alle aspecten komen aan bod. Door een persoonlijke aanpak worden zowel onervaren als ervaren sales talenten opgeleid om in verschillende situaties het maximale rendement te behalen.

SalesSells bespaart geld en creëert sneller rendement

SalesSells hanteert een marktconform tarief en een transparante prijsstelling voor haar dienstverlening. Echter, uw bedrijf krijgt veel meer dan een standaard bemiddeling. Naast de directe besparing door een hoogwaardige, intensieve en op uw problematiek afgestemde sales training krijgt u een bovengemiddeld getalenteerde sales medewerker, die minder inwerktijd behoeft en sneller rendement haalt voor uw organisatie. De eenmalige kosten van SalesSells worden direct terugverdiend in de vorm van tijdwinst wegens het uitgevoerde selectieproces, door de uitgespaarde opleidingskosten én het snel rendabel zijn van uw nieuwe commerciële medewerker.

WEB_Bedr_BespaartgeldEnCreeertSneller

Neem contact met ons op

* Verplicht invullen

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijfsnaam *

E-mail *

Telefoon *

Straat + Huisnummer

Postcode

 Ik ben geïnteresseerd in kandidaten voor een (openstaande) vacature

 Ik wil meer informatie over jullie programma

 Ik wil iets anders weten, neem contact met mij op

Deel hier uw vacaturetekst

Een vacaturetekst wordt enkel gebruikt ter informatie en pas na screening, intakegesprek en goedkeuring in onze database opgenomen.

Waar kunnen we u mee helpen?

 Ik ontvang graag updates van SalesSells