Over Ons

SalesSells – OVER ONS

WAT DOEN WIJ?

SalesSells selecteert, traint en bemiddelt sales professionals. Wij springen in op de behoefte van bedrijven aan up-to-date, direct inzetbare en onmiddellijk renderende sales krachten en ondersteunen sales professionals bij het vinden van de juiste sales uitdaging.

WEB_Over-ons_WieZijnWij-2
WEB_OverOns_Waarom
WAAROM?

SalesSells richt zich op de vraag- en aanbodzijde van de sales sector. Sales is in het bedrijfsleven onlosmakelijk verbonden met commercieel succes. Deze kernvaardigheid ontbreekt echter volledig in het curriculum van reguliere opleidingen. Daardoor gaat veel sales potentieel verloren en zien bedrijven zich genoodzaakt om veel leergeld te betalen om zowel starters als mensen met ervaring te laten renderen in het sales vak. Wat duidelijk ontbreekt is “learning before the job“.

HOE DOEN WIJ DAT?

SalesSells scout mensen met de juiste ambitie en competenties voor het sales vak. Gedurende de selectie wordt er van kandidaten een profiel gemaakt dat weergeeft waar hun kracht ligt. Door in samenspraak met geïnteresseerde bedrijven vast te stellen welke vaardigheden voor een bepaalde vacature benodigd zijn, kan SalesSells op basis van de competentieprofielen de ideale match tot stand brengen. Bij een positieve bemiddeling wordt de geplaatste kandidaat, voordat de functie start, in alle facetten van het sales vak getraind. Deze training wordt in overleg mijn zijn nieuwe werkgever toegespitst op de cruciale aspecten van zijn nieuwe functie.

WEB_OverOns_WatDoenWij
Ik zoek dé sales uitdaging
Ik zoek hét sales talent