Academy

SalesSells Academy

Maandelijkse-Sales-Opleiding
Sales opleiding op maat

De SalesSells Academy biedt maatwerk door haar trainingen en methodiek aan te passen aan de behoeften van bedrijven bij wie een nieuwe medewerker door SalesSells is geplaatst. De kwaliteiten en ervaring van de nieuwe medewerker en de specifieke eisen die de nieuwe job aan hem of haar stelt, worden daarbij als uitgangspunt genomen.

Van theorie naar de praktijk

In samenwerking met gerenommeerde sales trainers, onder andere deel uitmakend van de Beukenrode Groep, is een speciaal traject samengesteld om kandidaten van de SalesSells Academy efficiënt naar een hoger niveau te brengen. Met theoretisch onderwijs wordt een brede basis gelegd en door middel van simulaties wordt het geleerde in praktijk gebracht.

Van-de-theorie-naar-de-praktijk
Enkel-ervaren-sales-trainers
Enkel ervaren sales trainers

Onze trainers hebben jarenlange ervaring als sales trainer en hebben daarvóór succesvol in verschillende commerciële functies in het bedrijfsleven gewerkt. Naast trainingen voor de SalesSells Academy verzorgen zij maatwerk trainingen voor het bedrijfsleven. Het doel daarbij is altijd hetzelfde: mensen beter maken in het sales vak en hen daardoor beter laten renderen in hun functie binnen hun organisatie.

Van cold-calling tot relatiemanagement

De SalesSells Academy biedt een traject dat de gehele sales-cyclus doorloopt. Kandidaten zullen hun ingesleten, niet productieve gewoontes vervangen door effectief gedrag. Vanuit een goede attitude zullen zij proactief naar de markt acteren en de gewenste prospects bepalen en contacteren. Met funnel management technieken zullen zij erin slagen hun pipelines te (re-)organiseren door, zonder verlies van de relatie, niet-optimale klanten af te voeren en deze te vervangen door betere prospects. Met bezwaartechnieken keren ze tegengas om in kansen en lucratieve relaties. Effectieve toepassing van alle technieken voor “solutions selling” zorgt dat zij deze prospects goed weten te “lezen”, hen met de juiste argumenten volledig weten te overtuigen en tot kant te maken tegen interessante condities. Ook effectieve afsluittechnieken maken deel uit van de opleiding, evenals daarbij eventueel nodige onderhandelingstechnieken.

Van-cold-calling-tot-relatiemanagement
De-volgende-opleiding
Waar en wanneer

De op maat gemaakte trainingen worden op basis van behoefte ingepland op locaties verspreid over Nederland en België. Bij noodzaak kunnen trainingen op zaterdagen plaatsvinden.

WEB_SalesSellsAcademy-1